Lehtonen Engineering

Lehtonen Engineering

Lehtonen Engineeringin pitkä kokemus suunnittelussa, rakenteissa ja valmistuksessa on apunasi eri prosesseissasi valmistettavuuden kehittämisessä, suunnitellessasi uusia tuotteita ja järjestelmäsovelluksia, projektinhallinnassa ja avaimet käteen –järjestelmätoimituksissa.

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on avainasiakkaidemme tuotteiden valmistettavuuden kehittäminen ja tuoreimman valmistetiedon siirtäminen piirustuksiin. Valmistusosaamisemme myötä hyviä tuotteita voidaan entisestään parantaa.

 

 

[ngg_images source="galleries" container_ids="3" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="3" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Näytä diashow]" template="/home/lekogrou/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]