LEKO Group Alihankintamessuilla osastolla A1002

 

 

 

Tervetuloa tutustumaan LEKO Groupin palvelutarjontaan ja mahdollisuuksiin Alihankintamessuille Tampereelle 27.- 29.9.2022.

Messut ovat mahdollisuus solmia uusia kumppanuuksia ja vahvistaa nykyisiä asiakkuuksia. Meidä löydät LEKO Groupin osastolta A1002, jossa edustettuna on koko kansainvälisesti kehittyvän konsernin mittava konepaja- ja metalliteollisuuden palvelukonsepti.

Tule tapaamaan meitä osastolle A1002

LEKO Group on kustannustehokas kumppani metalli- ja konepajateollisuuden tarpeisiin eri liiketoiminta-alueilla. Ammattitaitoisella henkilöstöllä ja nykyaikaisella kalustolla pystymme toimimaan tehokkaasti ja joustavasti asiakkaidemme eduksi.

Yhteisosastollamme A 1002 LEKO Group ovat mukana raskaan ja keskiraskaan konepajateollisuuden yritykset Lehtosen Konepaja Oy sekä TK-Vilmet Oy. Haastavan teollisuuden projektituotteista vastaa LEKO Fans Oy sekä Siirtoruuvi Oy.

Samassa konsernissa toimivat yritykset tukevat toinen toisiaan ja tuottavat asiakkaalle etuja mm. tuotteen suunnittelussa, kustannustehokkuudessa sekä tuotannon ja laadun valvonnassa. Tervetuloa kanssamme messuille keskustelemaan järjestelmätoimituksista ja kokoonpanosta, osavalmistuksesta
ja kokonaisprojekteista.

Yhteistyöterveisin
Erkki Lehtonen
LEKO Group Oy

» Avaa messukutsu (.pdf)