Haemme LEKO Fans Oy:lle projektimyyjää vastaamaan Pohjoismaiden ja Euroopan projektimyynnistä

LEKO-Fans-sales-engineer-recruiting-12-2022-a

 

LEKO Group Oy koostuu raskaan valmistuksen konepajasta, teollisuuden suunnittelupalveluosaamisesta ja omia tuotteita valmistavista ryhmistä. Yhtiöitämme ovat LEKO Fans Oy, Lehtosen Konepaja Oy, TK-Vilmet Oy ja Siirtoruuvi Oy. Meillä on vahvat perinteet prosessiteollisuudessa, kuten paperi- ja selluteollisuudessa, energia- ja kemian teollisuudessa, metalli- ja kaivosteollisuudessa sekä rakennus- ja elintarviketeollisuudessa.
LEKO Fans Oy on kokonaisvaltainen raskaiden teollisuuspuhaltimien ja puhallinkompressorien sekä niiden elinkaaripalveluiden tuottaja.
Vaativiin teollisuusprojekteihin erikoistuneella henkilöstöllämme on pitkäaikainen kokemus puhaltimien suunnitteluista, valmistuksesta, huollosta ja asiakastoimituksista loppukohteisiin. Palvelutarjontamme sisältävät uudet puhallintuotteet, kattavat varaosapalvelut, modernisoinnit sekä asennus- ja kunnonvalvonta sekä kunnossapitosuunnitelmat ja tarkastukset.

Haemme LEKO Fans Oy:lle aktiivista, vastuullista ja asiakashenkistä

PROJEKTIMYYJÄÄ

vastaamaan Pohjoismaiden ja Euroopan projektimyynnistä.

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai aito halu kehittyä alan huippuammattilaiseksi.
Tehtävässä tarvitset osaamista pyörivistä koneista, kaasujen ja höyryjen laskennasta, sähkömoottoreista ja instrumentoinnista. Muu alan tuntemus on sinulle eduksi.
Tiedät miten lähestyä eri kulttuureissa olevia asiakkaitamme ja asiakaspotentiaaleja. Pelisilmäsi avulla saavutat uusia avauksia ja yhteistyömahdollisuuksia yhdessä heidän kanssaan.
Sinulla on luontainen taito ja kyky kuunnella asiakkaidemme toiveita, joiden perusteella osaat tuottaa lisäarvoa asiakaskohtaisesti huomioidulla kokonaisratkaisuilla. Haluaisimme myös, että sinulla on käytännön kokemusta yritysten välisestä Partner-työskentelystä.
Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta näyttöjä kansainvälisistä vaativista teollisuuden projektitoimituksista, vientimyynnistä ja kotimaan myyntityöstä. Vastuullesi kuuluvat myös uusasiakashankinta ja asiakasyhteistyö.
Voit hoitaa tehtävää myös etänä. Tukenasi on aina ammattitaitoinen osaajien tiimimme.
Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti kotimaisten kielien lisäksi ainakin englannin kielellä. Saksan tai ranskan kielien hallisemisen katsomme edukseksi.

Tiedusteluihin vastaavat Jenico Oy:n:
Harri Jyrkiäinen 050 539 6805
Matti Käkelä 044 987 9232

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.12.2022 mennessä.

» Voit lähettää hakemuksen tästä.