LEKO Engineering

Kaikki lähtee suunnittelusta

LEKO ENGINEERING – insinööriosaaminen ja konsultointi

LEKO Engineeringin pitkä kokemus suunnittelussa, rakenteissa ja valmistuksessa on apunasi eri prosesseissasi niin valmistettavuuden kehittämisessä kuin uusien tuotteiden suunnittelussa.

LEKO Engineeringin pitkä kokemus suunnittelussa, rakenteissa ja valmistuksessa on apunasi eri prosesseissasi valmistettavuuden kehittämisessä, suunnitellessasi uusia tuotteita ja järjestelmäsovelluksia, projektinhallinnassa ja avaimet käteen –järjestelmätoimituksissa.

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on avainasiakkaidemme tuotteiden valmistettavuuden kehittäminen ja tuoreimman valmistetiedon siirtäminen piirustuksiin. Valmistusosaamisemme myötä hyviä tuotteita voidaan entisestään parantaa.

galleria

LEKO Groupilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa.

Konekanta

LEKO Groupilla on erittäin moderni ja kattava konekanta, joka mahdollistaa monipuoliset toimitukset ja laadukkaat tuotteet. Uudistamme konekapasiteettiamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin laatuvaatimuksiin.