Referenssit

LEKO Group referenssit, tuotantokuvat ja sovelluskohteet

Tuotanto

Kuvia LEKO Groupin tuotannosta

Konsernin monipuolinen tuotantoketju kattaa kaiken tarvittavan suurienkin kappaleiden valmistamiseen. Katso tästä kuvia tuotannostamme ja työstökoneistamme.

Lehtosen Konepaja

Lehtosen Konepaja referenssejä

Lehtosen Konepaja on jo vuodesta 1923 toiminut metalliteollisuuden parissa. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus.

Leko Engineering ja LEKO Constructions

LEKO Engineering ja LEKO Constructions referenssejä

Pitkä kokemus suunnittelussa, rakenteissa ja valmistuksessa on apunasi eri prosesseissasi. Katso tästä osastomme työnäytteet.

Siirtoruuvi

Siirtoruuvi referenssejä

Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Katso tästä Siirtoruuvin referenssikohteet.

LEKO Group sovelluskohteet

LEKO Group asiakaskohteet

LEKO Groupilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa.

LEKO Fans teollisuuspuhaltimet

LEKO Fans referenssejä

LEKO Fans on kokonaisvaltainen teollisuuden puhallinpalvelujen valmistaja ja toimittaja. Tarjontaanmme kuuluvat uusien keskipakoispuhaltimien lisäksi kattavat puhaltimien varaosapalvelut asennuksineen.

TK-Vilmet

TK-Vilmet referenssejä

Kone-ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi.