Kansainvälisiä menestystarinoita

LEKO Group konsernilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa. Liiketoimintamme perustuu asiakkaidemme menestyksen parantamiseen. Ammattitaitoisella henkilöstöllä, oikeudenmukaisella johtamisella ja nykyaikaisella kalustolla pystymme toimimaan tehokkaasti ja joustavasti asiakkaidemme eduksi. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita.

kongsberg-logo

Kongsberg Maritime Finland Oy keskittyy Suomessa meriteollisuuden laitteiden suunnitteluun, myyntiin ja valmistukseen. Suomessa Kongsberg Maritime Finland Oy:llä on tehtaat Raumalla ja Kokkolassa. Rauman yksikön tuotanto-ohjelmaan kuuluvat propulsiolaitteet ja ankkurointi-, kiinnitys- ja hinausjärjestelmät.

Steerprop Oy on raumalainen vuonna 2000 perustettu laivojen ohjattavia potkurilaitteita valmistava yritys. Yritys panostaa erityisesti jäävahvisteisten laitteiden toimittamiseen arktisen meren vaativiin olosuhteisiin.

Siemens Energy AB on innovatiivisten teknologioiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden toimittaja, jonka liiketoimintasektoreita ovat kaupungit ja niiden infrastruktuuri, energia, teollisuus sekä terveydenhuolto..

Porilaisen Upcast Oy:n pystyvalulinjat tunnetaan ympäri maailmaa. Yrityksen valmistamilla laitoksilla valetaan kuparilankaa pääasiassa kaapeliteollisuuden tarpeisiin.

Valmet Flow Control Oy toimittaa ja kehittää virtauksensäätöteknologioita ja -palveluita prosessiteollisuudelle.

ABB Oy - Sähköistys- ja automaatioratkaisut meriteollisuuden tarpeisiin, propulsiojärjestelmät edistämään risteilijöiden, jäänmurtajien, ro-ro-aluksien ja tankkereiden polttoainetaloudellisuutta, energiatehokkuutta ja ajettavuutta.

Maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuuskonserni. Sandvik Mining and Construction -liiketoiminta-alue tuottaa materiaalinkäsittely- ja louhintalaitteita, kovametallityökaluja ja niihin liittyviä palveluita.

Suomalainen konepajateollisuutta harjoittava pörssiyhtiö, joka toimittaa laivamoottoreita, -koneistoja ja -laitteistoja sekä öljy-, kaasu- ja monipolttoainemoottoreihin perustuvia voimalaitoksia.

Teollisuusvaihteet ja mekaaninen voimansiirto materiaalinkäsittelyyn (sementti), maan-ja merenkulun puolustusteollisuudelle, paperin ja kuidun käsittelyyn, sokerin jalostukseen sekä marine&satama sektorille vinssi- ja nosturitoiminnot sekä vaihteistot.

Suomalainen yritys, joka suunnittelee kestomagneettigeneraattoreita ja tehonmuokkaimia tuulivoima- ja meriteollisuussovelluksiin.

Siirtoruuvi Oy on ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet meistä johtavan toimijan Suomessa.

Maailman johtava toimittaja optisen kuidun ja kuitukaapelien tuotantolaitteiden ja -linjojen valmistukseen. Ydinosaamista ovat erilaiset ratkaisut preformien valmistukseen, optisen kuidun vetoon, kuidun päällystykseen, vetokoestukseen sekä kuitukaapelin tekoon.

Sleipner Finland Oy on erikoistunut raskaiden telaketjukoneiden siirtämiseen vaikekulkuisissa maastoissa. Sleipner-tavaramerkki tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja telaketjujen, kaivostoiminnan ja rakentamisen aloilla.

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä ja kobolttia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan.

Vilmet on LEKO-Groupiin kuuluva alihankintakonepaja, joka valmistaa kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi.

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

Uudenkaupungin Rautavalimo Oy eli URV. Vaativat yksittäiskappaleet, piensarjat ja protovalut valmistamme nopeasti ja joustavasti omissa valimoissamme.

Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja. Cargotecin liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor tarjoavat asiakkaille tuotteet ja huoltopalvelut, jotka takaavat jatkuvan, luotettavan ja vastuullisen toiminnan.

Maailmanlaajuinen John Deere, on maailman suurin metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja

Koneosapalvelu on teknisen kaupan moniosaaja. Valmistamme, myymme, huollamme ja kunnostamme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita, varaosia ja hydrauliikkaa.

Koneosapalvelu on teknisen kaupan moniosaaja. Valmistamme, myymme, huollamme ja kunnostamme puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita, varaosia ja hydrauliikkaa.