Turvallisuusohje vierailijoille

Vierailijan turvallisuusopas

Vierailut ovat mahdollisia vieraita ohjaavan yhtiöön kuuluvan isännän kanssa.
Saapuessasi konepaja-alueen portille, ota yhteys puhelinkeskukseemme klo 8–16 p. 050 385 7639 tai yhteyshenkilöösi.

Pysäköinti ja liikkuminen konepaja-alueella

Vieraspysäköinti on sisäpihalla, ”P” ja ”Vieraat” kyltein merkittynä. Sisäänkäynti toimistoon on “Toimisto” kyltin kohdalta. Suurin sallittu ajonopeus on 20 km/h ja liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla. Varo trukki- ja tavaraliikennettä. Poikkeaminen merkityltä kulkureitiltä on sallittua vain isännän luvalla ja ohjauksessa. Konepaja-alueella on käytettävä huomioliiviä. Käytä myös muita yhteyshenkilösi osoittamia vierailijavarusteita ja henkilösuojaimia.

Vierailijakierroksella huomioitavaa

Selvitä ja laita merkille poistumisteiden sijainti ja isäntäsi osoittamat kokoontumispaikat. Huomioi kohteissa esitetyt turvallisuusohjeet ja varoitusmerkit. Valokuvaus ja videointi tehdasalueella on kielletty ilman lupaa. Tupakointi on kielletty koko konepaja-alueella. Vältä puhelimen käyttöä liikuttaessa tuotantotiloissa, tarvittaessa pysähdy puhelun ajaksi turvalliseen paikkaan. Vierailun jälkeen palauta turvavarusteet ja vierailijakortti niille varattuun paikkaan.

Turvallisuushavainnot

Kaikkia konepaja-alueella liikkuvia pyydetään ilmoittamaan tapaturmista, vaaratilanteista tai muista turvallisuushavainnoistaan yhteyshenkilölleen.

Tuotanto

Turvallisuus