Siirtoruuvi

Kuljeta, laimenna, syötä, sekoita, erottele

Siirtoruuvi– Ruuvikuljettimet ja siirtoratkaisut

Siirtoruuvi Oy

Siirtoruuvi Oy on erikoistunut LEKO kuljettimien, ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Neljä vuosikymmentä alalla ovat tehneet meistä johtavan toimijan Suomessa.

Erilaisten siirto- ja kuljetinratkaisujen asiantuntija

Siirtoruuvi Oy on erilaisten ruuvikuljetinten myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Toimitamme tuotteita ympäri maailmaa teollisuuden eri alojen käyttöön.

Valmistamme ruuvikuljettimia sekä muita LEKO kuljetinratkaisuja ja teemme ne hyvin – osaamme työmme! Vuosikymmenet, lukuisat erilaiset projektit, monia toimialoja edustavat asiakkaat ovat opettaneet meitä, ja lisää opimme jatkuvasti.

Mihin ruuvikuljetin soveltuu?

Ruuvikuljetin soveltuu erityisen hyvin teollisiin prosesseihin, joissa materiaalia halutaan yhtä aikaa sekä siirtää että muokata. Ruuvikuljetin voi esimerkiksi jalostaa, suojata tai eristää materiaalia.

Keskeisiä ruuvikuljettimen etuja muihin kuljetintyyppeihin verrattuna ovat monipuolisuus, järeys ja kestävyys. Laadukkaat ruuvikuljettimet vaativat hyvin vähän huoltoa ja ylläpitoa, ja niiden elinkaari on erittäin pitkä.

Valmistamme asiakkaiden tarpeisiin:

  • Ruuvikuljettimet
  • Ruuvipumput
  • Kuljetinruuvit
  • Pystyruuvit
  • Laimennusruuvit
  • Kierukat
  • Ruuvipohjat
  • Repivät ruuvit
  • Vararuuvit omiin projekteihin ja toisten valmistajien toimituksiin

LEKO kuljettimet toimittaa teollisuudelle laajoja ja monipuolisia materiaalinkäsittelyratkaisuja. Tuotteitamme ovat hihnakuljettimet, kolakuljettimet, elevaattorit, vastaanottotaskut, suppilot, seulat, siilot, laivalastaimet, rampit, kannatusrakenteet sekä raskaat ja kevyet kulkusillat.

Toimitamme pääsääntöisesti kokonaisia kuljetinprosessiratkaisuja, mutta myös yksittäiset kuljetintoimitukset kuuluvat palveluumme osana tehdasmodernisointeja.

Tyypillisimpiä kohteita tuotteillemme ovat sahat, lannoitetehtaat, satamat, kaivokset, paperi- ja sellutehtaat sekä bioenergia laitokset.

Lisätietoja Ruuvikuljettimista Siirtoruuvin www-sivuilta

Lisätietoja
LEKO Kuljettimista LEKO Engineeringin www-sivuilta

galleria

LEKO Groupilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa.

Konekanta

LEKO Groupilla on erittäin moderni ja kattava konekanta, joka mahdollistaa monipuoliset toimitukset ja laadukkaat tuotteet. Uudistamme konekapasiteettiamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin laatuvaatimuksiin.