Oma tuotevalmistus

Oma tuotevalmistus

Asiakastuotteiden lisäksi valmistamme myös omaan tuotanto-ohjelmaamme kuuluvia tuotteita kuten erilaisia koneistettuja osia, teollisuuspuhaltimia, ruuvikuljettimia, kuljetinruuveja, ruuvipumppuja sekä erilaisia kuljetinratkaisuja mm. satamiin, kaivoksille ja sahoille.

LEKO Fans ja teollisuuspuhaltimet

LEKO Fans valmistaa omana tuotantona keskipakoispuhaltimia teollisuuden eri aloille,  Valmistamme puhaltimia myös erikoisteräksistä, kuten erilaisista Duplex-teräksistä.

› LUE LISÄÄ


Siirtoruuvin kuljetinruuvit

Siirtoruuvin tuotteisiin kuuluvat niin vakiomalliset kuin asiakasräätälöitydyt ruuvikuljettimet, ruuvipumput, kuljetinruuvit, pystyruuvit, laimennusruuvit, kierukat, ruuvipohjat ja repivät ruuvit. Siirtoruuvin palveluista ja tuotteista voit lukea lisää Siirtoruuvin omilta kotisivuilta.

› LUE LISÄÄ


LEKO Conveyor Solutions kuljetinjärjestelmät

Tuotteitamme ovat hihnakuljettimet, kolakuljettimet, elevaattorit, vastaanottotaskut, suppilot, seulat, siilot, laivalastaimet, rampit, kannatusrakenteet sekä raskaat ja kevyet kulkusillat. Toimitamme pääsääntöisesti kokonaisia kuljetinprosessiratkaisuja, mutta myös yksittäiset kuljetintoimitukset kuuluvat palveluumme osana tehdasmodernisointeja.

› LUE LISÄÄ