LEKO Group konserni

LEKO Group konserni

LEKO Group Oy vastaa konsernin hallinnoinnista. LEKO Group konserni koostuu raskaan valmistuksen konepajasta Lehtosen Konepaja Oy, keskiraskaan valmistuksen konepajasta Vilmet Oy sekä omia tuotteita valmistavista yrityksistä Siirtoruuvi Oy ja LEKO Fans Oy. Omia tuotteitamme ovat siirtoruuvit ja ruuvikuljettimet, erilaiset LEKO kuljettimet ja kuljetinjärjestelmäkokonaisuudet sekä teollisuuden puhallinratkaisut.

Mittaviin ja haastaviin teollisuusratkaisuihin erikoistunut neljän palvelusegmentin ryhmittymä

Sama omistuspohja, yhteinen hallinto ja yhteiset liiketoiminta-alueet nivovat yhteen vahvan suuriin teollisuusratkaisuihin paneutuvan ryhmän. LEKO Group toimii vahvassa synergiassa ja yritysten osaamisalueet ja vahvuudet tukevat toinen toisiaan. Yhdessä kykenemme toteuttamaan haastavatkin ja monimutkaisetkin kokonaisprojektit.

Kestävää laatua niin merelle, satamiin kuin teolliseen rakentamiseen

LEKO Groupilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa.

Meidät tunnetaan laadusta, kestävästä yhteistyöstä ja tinkimättömästä kehittymishalusta. Olemme suosittu työnantaja, luotettu kumppani ja vakavarainen tekijä. Toimimme luontoa kunnioittaen ja turvallisuutta vaalien. Rehellisyys, avoimuus ja reilunpelin säännöt ovat toimintamme piirteitä. Olemme aktiivinen vaikuttaja ja tukipilari myös yhteiskunnallisissa asioissa.