LEKO Group konserni

LEKO Group konserni

LEKO Group koostuu raskaan valmistuksen konepajasta, teollisuuden suunnittelupalveluosaajasta sekä omia tuotteita tuottavista ryhmistä. Omia tuotteitamme ovat ruuvikuljettimet, erilaiset muut kuljettimet ja kuljetinjärjestelmäkokonaisuudet sekä teollisuuden puhallinratkaisut.

Mittaviin ja haastaviin teollisuusratkaisuihin erikoistunut kuuden palvelusegmentin ryhmittymä

Sama omistuspohja, yhteinen hallinto ja yhteiset liiketoiminta-alueet nivovat yhteen vahvan suuriin teollisuusratkaisuihin paneutuvan ryhmän. LEKO Group toimii vahvassa synergiassa ja yritysten osaamisalueet ja vahvuudet tukevat toinen toisiaan. Yhdessä kykenemme toteuttamaan haastavatkin ja monimutkaisetkin kokonaisprojektit.

Kestävää laatua niin merelle, satamiin kuin teolliseen rakentamiseen

LEKO Groupilla on pitkät perinteet vaativien asiakasprojektien hallinnasta merellä, satamissa, lannoiteteollisuudessa, fossiilisen ja uusiutuvan energian tuotannossa sekä teollisen rakentamisen ja valmistuksen parissa.

Meidät tunnetaan laadusta, kestävästä yhteistyöstä ja tinkimättömästä kehittymishalusta. Olemme suosittu työnantaja, luotettu kumppani ja vakavarainen tekijä. Toimimme luontoa kunnioittaen ja turvallisuutta vaalien. Rehellisyys, avoimuus ja reilunpelin säännöt ovat toimintamme piirteitä. Olemme aktiivinen vaikuttaja ja tukipilari myös yhteiskunnallisissa asioissa.