Osavalmistus ja koneen rungot

Leko-Group-osavalmistus-metalliteollisuus-runkovalmistusOsakokoonpanot ja osavalmistus

Osien ja osakokoonpanojen valmistus joko asiakkaan tai konepajan materiaaleista. Työn sisältö ja valmiusaste sovitaan tapauskohtaisesti, parhaimmillaan toimituksen saa lähes avaimet käteen -periaatteella. Valmistamme niin yksittäisiä tuotteita, piensarjoja kuin suurempiakin kappalemääriä. Teemme myös vaihealihankintaa, koneistaen asiakkaan aihioita.

LEKO Group panostaa määrätietoisesti koneistuskapasiteettiin ja työskentelee kattavan tietotaidon kanssa. Pystymme lupaamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen konepajaosaamisen ja modernin työnjäljen.

Koneiden runkovalmistus

Koneen runkovalmistus koostuu tyypillisesti osavalmistuksesta, hitsauksesta, lämpökäsittelystä, koneistuksesta ja pintakäsittelystä.

Kaikki työvaiheet tehdään moderneissa työtiloissa käyttäen nykyaikaisia työvälineitä. Jokaisella osa-alueella on omat ammattilaisensa mutta erityisesti hitsaus ja pintakäsittelyosastomme ovat huippuluokkaa. Laadun takeena meillä on SFS-EN ISO 9001:2000 laadunhallintajärjestelmä sekä hitsauksen sertifioitu laatujärjestelmä SFS-EN ISO 3834-2.