Kestävä kehitys

Laatu, arvot ja sertifioitu toiminta

Kestävä yhteistyö syntyy lupausten pitämisestä ja tuotteiden tinkimättömästä laatuvaatimuksesta. Määrätietoinen ja pitkäjänteinen kehitystyö, vakaus ja luottamus henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kesken ovat yrityksen kulmakiviä.

Sertifiointi kertoo yrityksen onnistuneesta tavoitteesta tulla laadun, turvallisuuden, kestävän kehityksen sekä toiminta- ja toimitusvarmuuden asiantuntijaksi. Kolmannen osapuolen sertifoima toiminta kertoo luotettavasti yrityksen nykyisestä tilanteesta ja arvomaailmasta.

leko-group-lehtosen-konepaja-ISO-9001-2015_ISO-3824-2Lehtosen Konepajalla on sertifioitu johtamisjärjestelmä iso 9001:2015.
Hitsauksen osalta meillä on sertifioitu laatujärjestelmä SFS-EN ISO 3834-2.
• Ympäristöasioissa toimintamme pohjautuu SFS-EN ISO 14001 standardiin.
• Sertifioitu CE merkittyjen teräsrakenteiden EN 1090 toteutusluokat EXC1 & EXC2.

Toimimme lisäksi globaalisti sertifoituna alihankkijana asiakkaillemme Kongsberg Maritime Finland Oy ja Siemensille.

Ympäristöä ajatellen

Ympäristöpolitiikkamme toimii perustana päämäärillemme ja tavoitteillemme sekä määrittää organisaatiomme toiminnan periaatteet. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan huomioon ympäristön ja sen hyvinvoinnin sekä kestävän kehityksen kehittämällä tuotantoamme ja oheistoimintojamme ympäristöystävällisemmiksi. Alihankkijoita valitessamme arvostamme myös heidän toimintaansa ympäristön hyväksi.

Asiakaslähtöisyys

Liiketoimintamme perustuu asiakkaidemme menestyksen parantamiseen. Ammattitaitoisella henkilöstöllä, oikeudenmukaisella johtamisella ja nykyaikaisella kalustolla pystymme toimimaan tehokkaasti ja joustavasti asiakkaidemme eduksi. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita.

Suomen Vahvimmat - Lehtosen Konepaja 2022Vastuullisuus

Olemme luotettava työnantaja ja yhteistyökumppani, jonka kunnia-asiana on tehdä se, minkä olemme luvanneet. Huolehdimme myös toistemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Aiheutamme mahdollisimman vähän haittaa luonnolle ja ympäröivälle yhteisölle.