Järjestelmätoimitukset ja kokoonpano

Järjestelmätoimitukset ja kokoonpano

Järjestelmätoimitus on asiakkaalle helppo ja luotettava tapa organisoida tuotteen valmistus. Järjestelmätoimituksiimme kuuluu erilaiset laadukkaat asennusvalmiit osat sekä valmiiksi kootut moduulit ja osakokoonpanot. 

LEKO Groupin erikoisosaamisalue on kokonaisalihankinta. Toimimme järjestelmätoimittajana tuottaen asiakkaan yksilölliset tuotteet valmiiksi tuotteeksi ja koneeksi. Valmistamme osat, teemme hankinnat, suoritamme kokoonpanon, sähköistämme ja testaamme tuotteet. Toimimme globaalisti sertifoituna alihankkijana asiakkaillemme Kongsberg Maritime Finland Oy:lle ja Siemens Energy AB:lle.

Järjestelmätoimitukset sisältävät tarvittaessa myös osto- ja toimituslogistiikan. Vastaamme komponenttien hankinnasta sekä toimittamisesta suoraan asiakkaalle, tarvittaessa voimme myös varastoida asiakkaan tuotteita myöhempää toimitusta varten. Kokemuksemme vaativista kokoonpanoista ja modernit tuotanto- ja jatkokäsittelytilamme antavat valmiudet laajojen järjestelmien ja suurten tuotantomäärien valmistamiseen kustannustehokkaasti.

Osakokoonpanot ja kokonaisten laitteiden kokoonpanot

Toteutamme asiakkaillemme vaativia kokoonpanoja. Kokoonpanot koostuvat sekä oman valmistusohjelmamme komponenteista että standardikomponenteista.  Joustava toimintatapamme mahdollistaa sarjakoot pienistä suuriin sarjoihin sekä osakokoonpanosta valmiiseen tuotteeseen. 

Konsernin etuna monipuolinen toimitus- ja valmistusketju

Konsernimme etu kokonaisalihankinnassa on monipuolisuus. Kykenemme toimittamaan avaimet käteen -ratkaisuna laajojakin kokonaisuuksia, sillä kuusi eri palvelusegmenttiämme tukevat toinen toistaan. Yhdessä muodostamme valmistusketjun, joka vähentää asiakkaan tarvetta käyttää useaa alihankkijaa. Kokonaisuus saman katon alta on aina varmempi, nopeampi ja kestävämpi tapa kuin hajauttaminen usealle toimijalle.

Projektinhallintaverkostomme ansiosta asiakkaamme voivat nimetyn yhteyshenkilönsä kautta hyödyntää koko ryhmittymän osaamisen. Tehokkaat ja joustavat tuotantoprosessimme varmistavat kilpailukykyisen kokonaisuuden. Oma osavalmistus, suunnitteluosaaminen sekä tehokas tuotantoprosessi takaa onnistuneen kokonaisuuden.