Lehtosen Konepaja on ostanut TK-Vilmet Oy:n

Lehtosen konepaja Oy osti 23.8.2017 solmitulla kaupalla koko TK-Vilmet Oy:n osakekannan. TK-Vilmet Oy on Mänttä-Vilppulassa toimiva, tehokas alihankintakonepaja, jonka toiminta keskittyy keskiraskaisiin kappaleisiin. Yhdessä Lehtosen Konepajan kanssa yritykset pystyvät tarjoamaan entistä suurempia kokonaisuuksia.

TK-Vilmet Oy:n toiminta jatkuu nykyisissä tiloissaan ja sen nykyiset osakkaat Lasse Tyynysniemi, Marko Kaijanniemi ja Kai Kärkkäinen jatkavat yrityksessä entisissä operatiivisissa tehtävissään. Yrityksen liikevaihdoksi arvioidaan kuluvalla tilikaudella 5,8 meur. Henkilöstön määrä on 30 henkilöä.

”Lehtosen Konepajalla on lähes sadan vuoden toimintahistoria ja syvä kokemus konepajatoiminnasta, mikä oli meille tärkeä seikka kaupasta päätettäessä. Uusi omistaja mahdollistaa aiempaa selvästi suurempien kokonaisuuksien toimittamisen”, kertoo TK-Vilmet Oy:n toimitusjohtaja Lasse Tyynysniemi.

”TK-Vilmet Oy:n toiminta on tehokasta ja henkilöstöllä on korkea ammattitaito. Odotamme, että yhteistyöllä volyymit tulevat kasvamaan”, sanoo Lehtosen Konepaja Oy:n toimitusjohtaja Erkki Lehtonen.