95 vuotta koneistusta – Lehtosen Konepajan juhlavuosi

Lehtosen Konepajalle vuosi 2018 on juhlavuosi – tänä vuonna tulee kuluneeksi 95 vuotta siitä, kun Arvo Lehtonen perusti pienen konepajan. Näiden vuosien saatossa tuo pieni, alunperin Merikarvialle syntynyt, konepaja on kasvanut menestyksekkääksi alihankintakonepajaksi.

Lehtosen Konepajalle historia on yksi toiminnan kulmakivistä. Vaikka yritystoiminta on kasvanut, kehittynyt ja monipuolistunut; on perusajatus edelleen sama: laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja määrätietoisesti tuotettua koneistuspalvelua. Tämä periaate on kantanut yrityksen läpi näiden vuosien ja takaa myös elinvoimaisen tulevaisuuden.

Kulmakiviämme ovat myös pitkäjänteinen kehitystyö, vakaus ja motivoitunut henkilöstö. Ammattitaitoisella henkilöstöllä, oikeudenmukaisella johtamisella ja nykyaikaisella kalustolla pystymme toimimaan tehokkaasti ja joustavasti asiakkaidemme eduksi.

Kiitämme kaikkia näihin vuosiin vaikuttaneita työntekijöitämme, asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä kotipaikkakuntiamme Merikarviaa ja Kokemäkeä. Tehdään yhdessä seuraavistakin vuosista menestyksekkäitä!