LekoGroup PulPaper messuilla

Osallistumme Helsingin messukeskuksessa järjestettäville PulPaper-messuille 29–31.5.2018. Osastomme on 6k70.

Tapahtuma on globaali kohtaamispaikka, jossa pääsee tutustumaan kattavasti metsäteollisuuden viimeisimpään teknologiaan ja visioihin. Tapahtumakokonaisuus käsittää metsäteollisuuden osa-alueet pakkaus-, energia- ja kemianteollisuus. PulPaperin lisäksi samaan aikaan järjestetään mekaanisen puunjalostuksen tapahtuma Wood, pakkausteollisuutta esittelevä PacTec Helsinki ja uusi Bioenergy-tapahtuma.

Tapahtuman ohjelmateema – Visit tomorrow today – katsoo tiukasti tulevaisuuteen. PulPaperin konferenssiohjelmassa aiheina ovat muun muassa kiertotalous, 3D-tulostus, biotalous, ilmastonmuutos, digitalisaatio ja teollisen internetin mahdollisuudet. Visioinnin vastapainona konkreettista tarttumapintaa tuovat yritysten käytännön esimerkit.