Legendaarista paikalliskamppailua Satakunnan derbyssä

Lehtosen Konepajalla seurataan tiiviisti Satakunnan derbyä eli jääkiekon SM-liigan Porin Ässien ja Rauman Lukon välisiä otteluita. Joukkueet kuuluvat samaan lohkoon, joten ne pelaavat kaudessa vastakkain kuusi ottelua. Lehtosen Konepajalla on paljon urheilumiehiä, jotka kausi kaudelta ovat jännittäneet ja kannustaneet suosikkijoukkuettaan, joka vuoroin on Ässät tai Lukko. Liigahistoriassa nämä kaksi joukkuetta ovat mittelöineet keskenään jo 250 kertaa ja edelleen tapahtumat Satakunnan derbyssä nostattavat tunteet pintaan. Kauden ensimmäisissä derbyissä 21.10.2022 Porissa ja 22.10. Raumalla Lehtosen Konepaja ja LEKO Group oli mukana tukemassa satakuntalaista urheilua.

Peipohjan tehtaalla pelataan jääkiekkoa omalla ulkojäällä

Konepajalla harrastetaan aktiivisesti urheilua. Jääkiekko on yksi suosituista urheilulajeista eikä vähinten siksi, että tehtaan vieressä on sopiva ulkojääkenttä. Siellä on pelattu työkavereiden kesken monta peliä ja turnausta, joissa mukana yhtä lailla on yrityksen johto. Erkki Lehtonen tunnetaankin jääkiekkopiireissä innokkaana tukijana ja LEKO Group on sponsoroinut lajia junnuista liigapelaajiin. Urheiluhenkinen yritys haluaa olla mukana toiminnassa, joka antaa elämyksiä ja tiiviinä yhteisönä liikuttaa alueensa ihmisiä lapsista aikuisiin.

Satakunnan kiekkoheimot – dokumenttisarja

Porin Ässät ja Rauman Lukko – ottelu saa aina runsaasti kannattajia liikkeelle ja kummankin kotijoukkueen tuki on käsin kosketeltavaa. Perinteikkäät seurat ovat saaneet myös oman dokumenttisarjan, jossa seurataan SM-liigan tapahtumia. Satakuntalaiset joukkueet tulevat tutuiksi koko Suomelle, kun C More kertoo Lukon ja Ässien kiekkohistoriasta ja alkutaipaleesta.

» Lue lisää dokumenttisarjasta tästä.


LEKO Group oli näyttävästi mukana ottelussa, kun Porin Ässät ja Rauman Lukko kohtasivat toisensa Rauman Kivikylän areenalla 22.10.2022. Katsomossa kannustusjoukoissa oli myös Lehtosen Konepajan toimitusjohtaja Erkki Lehtonen.

 

» https://assat.com/fi-fi/article/uutiset/assat-lukko-2-6/5971/
» https://www.raumanlukko.fi/otteluraportit/lukko-on-satakunnan-herra-assat-kaatui-jatkoajalla-3-2

 

Sisällöntuotanto JiPS Oy / Raija Sundgrén