Erkki Lehtonen isännöi LEKO Groupin saksalaisia vieraita SWF Krantechnikiltä

Lehtosen Konepaja lisäinvestoi koneistamon nostokapasiteettiin kun Satateräs Oy toimittaa 2x10t siltanosturin 2x20t nosturien kaveriksi. Satateräksen järeitä siltanostureita ja seinäkääntönostureita on Lehtosen Konepajalla kymmeniä. Kaikki nosturit ovat kaksipalkkisia ja niissä on radio-ohjaus, kunnonvalvonta, kuormannäyttö, törmäyssuojat sekä LED- valot. Seinäkääntönostureiden kuorma 1000 kg – ja ulottuma 6 m, kaikissa SWF Chainster sähköketjunostin.

Saksalainen SWF Krantechnik GmbH vieraili Kokemäellä Lehtosen Konepajalla ja tutustui konepajan tuotantotiloihin ja toimintaan. Vierailun järjesti Satateräs Oy:n Juha Paukkunen, joka samalla esitteli SWF:n toimitusjohtaja Christian Heidille ja aluemyyntijohtaja Ian Robinsonille konepajan laajaa SWF-tuotteiden käyttöä. Satateräs Oy on Suomen ainoa SWF Krantechnikin jälleenmyyjä ja yritys toimittaa maailman huippuluokkaa olevat, uusimman teknologian mukaiset nosturikomponentit suomalaisille yrityksille.

Toimitusjohtaja Erkki Lehtonen isännöi vieraitaan kertoen suomalaisen konepajateollisuuden kuulumisia ja esitellen mm. LEKO Groupin toiminta-ajatusta. SWF toimii tavallaan samanlaisesti verkostoituen ja tuottaen asiakkaille lisäarvoa eri yritysten yhteistyöstä ja kehityksestä. LEKO Group kasvattaa koko konsernin kilpailukykyä ja tuottaa kokonaispalvelua  vaativille teknologiateollisuuden yrityksille kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kuvateksti: Erkki Lehtonen (vas) esitteli LEKO Groupin toimintaa vierailleen SWF:n Ian Robinson ja Christian Heid sekä Satateräksen Juha Paukkunen