TK-Vilmetin uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Mäkelä

LEKO Groupiin kuuluva TK-Vilmet vaihtaa toimitusjohtajaa Lasse Tyynysniemen siirtyessä eläkkeelle. Lasse on kuitenkin TK-Vilmetin palveluksessa siirtymä-ajan toimien erityistehtävissä uuden toimitusjohtajan taustatukena ja perehdyttäjänä. 

-Vierailemme Juha Mäkelän kanssa asiakkailla tutustumiskäynnillä, jotta uusi toimitusjohtaja voi mahdollisimman  hallitusti siirtyä tehtäviinsä asiakassuhteiden vahvistuessa, kertoo Lasse. Hän myös vakuuttaa, että on asiakkaiden ja sidosryhmien käytettävissä tarvittavan ajan, vaikka vetovastuu siirtyykin Juhalle.

Lasse Tyynysniemi (vas.) ja Juha Mäkelä

Mänttä-Vilppulassa sijaitseva keskiraskaan koneistuksen valmistuspalveluja tarjoava konepaja TK-Vilmet on osa isompaa konsernia tarjoten asiakkailleen räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, mm. erilaisten teknologiateollisuuden ja teräsrakenteiden valmistusta. Yritys vahvistaa toimintaansa myös tuotantohenkilökunnan lisäyksellä. Suunnitelmissa on lisäksi investoida uuteen kokoonpanohalliin.