Vahvistusta kappaleen käsittelyyn ja hitsausautomaatioon

https://www.lekogroup.fi/www/wp-content/uploads/2020/05/lekogroup-lehtosen-konepaja-metalliteollisuus-alihankinta-konepaja-PEMA_Column-Boom-HD-7x5-and-APS35000_003_1.jpg

”Valmistamme raskaita kappaleita, joiden käsittelyyn sekä hitsaamiseen kuluu merkittävä määrä tunteja. Investoimme hitsausautomaatioon, jotta voimme kehittää tuotantoprosessiamme entistä laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi,” kertoo Lehtosen Konepajan toimitusjohtaja Erkki Lehtonen. ”Kehittämällä toimintaamme ja hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa valmiuksiemme kasvattamiseen, vastaamme tulevaisuuden haasteisiin modernina metallialan tehtaana.”

Uusin LEKO Group investointi on Lehtosen Konepajalle Kokemälle toimitettava raskaan sarjan PEMA APS 35000 käsittelypöytä 35 000 kg kannattelukapasiteetilla sekä PEMA HD 7×5 hitsaustorni painavien ja paksujen materiaalien hitsaukseen. Valmistettavien kappaleiden ja koneenrunkojen koko kasvaa jatkuvasti ja investoimalla hitsausautomaatioon LEKO Group pystyy vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin korkeasta hitsauslaadusta ja tuotantovarmuudesta.

PEMA APS Skymaster APS käsittelypöytä on erinomainen ratkaisu raskaiden ja monimutkaisten kappaleiden nostamiseen, kääntämiseen ja kallistamiseen. Työkappaleen korkeus, kulma ja pyörimisnopeus ovat täysin säädettävissä, mikä on huomioitavaa ergonomisen työskentelyn kannalta. Nyt tehty uusin hankinta, mm. aiempien kahden modernin PEMA-robottihitsausaseman lisäksi, täydentää LEKO Groupin kapasiteettiä mm. raskaan ja keskiraskaan koneenrakentamisen sopimusvalmistajana.