LEKO Fans Oy vastaa prosessipuhaltimien liiketoiminnasta

 

1.1.2021 perustetun yrityksen nimi on LEKO Fans Oy ja se on 100 % Lehtosen Konepajan omistama tytäryhtiö. LEKO Group konserniin kuuluu jatkossa neljä yritystä: Lehtosen Konepaja Oy, LEKO Fans Oy, TK-Vilmet Oy sekä Siirtoruuvi Oy. Konsernin vahvuutena on tuottaa asiakkaille kokonaisratkaisuja, erikoisalojen asiantuntevaa palvelua ja kilpailukykyistä konepajateknologiaa.

Teollisuuden puhallinpalvelujen asiantuntija LEKO Fans Oy

LEKO Fans Oy tarjoaa asiantuntemusta ja puhallinratkaisuja teollisiin sovelluksiin eri toimialoille, kuten energia-, teräs-, sellu- ja paperiteollisuus, kemianteollisuus, kaivosteollisuus ja elintarviketeollisuus. Henkilöstöllä on erittäin pitkäaikainen kokemus teollisuuspuhaltimien ja puhallinkompressorien suunnittelusta, valmistuksesta, huollosta ja asiakastoimituksista loppukohteisiin sekä ymmärrys säteittäisten puhallinkompressorien mekaanisista ja aerodynaamisista suorituskykyvaatimuksista. Tuotemateriaalien valinta vaihtelee perinteisistä teräksistä haastaviin ympäristöihin, jotka vaativat materiaaliksi superduplex-teräksiä. ”Special is our Standard” kuvaakin hyvin LEKO Fansin myynnin argumentteja.

LEKO Fans Oy tuotelinjat

Toimintamme voidaan jakaa viiteen eri tuotelinjaan, joista ensimmäinen on projektit. Projekteissa puhallintoimituskokonaisuus sisältää tyypillisesti puhaltimen lisäksi puhaltimeen liitettävät käytöt (moottori ja taajuusmuuttaja) sekä apulaitteita ja mahdollisesti varaosia.

Toisena on uusinnat eli puhallintoimitus, jolla korvataan asiakkaan vanha kokonainen puhallin uudella. Toimitus voi sisältää puhaltimeen liitettävät käytöt (moottori ja taajuusmuuttaja) sekä apulaitteita ja mahdollisesti varaosia.

Modernisointi tarkoittaa sitä, että asiakkaan vanhan puhaltimen roottori varustellaan uudella LEKO Fans- roottoripaketilla (siipipyörä + laakeripesä), jolla tyypillisesti päästään parempiin suoritusarvoihin kuitenkaan koko puhallinta uusimatta. Modernisointi sisältää tyypillisesti puhaltimeen liitettävät käytöt (moottori ja taajuusmuuttaja) sekä apulaitteita ja mahdollisesti varaosia.

Asiantuntevat jälkimarkkinapalvelut ovat tärkeä lisäarvo asiakkaallemme. Varaosapalvelu ja varaosatoimitukset kattavat LEKO Fans Oy:n puhaltimien lisäksi kaikki brändit ja tuotemerkit. Huolto/tekniset palvelut sisältävät mm. puhaltimen huolto/korjaustyöt, laite- ja kuntoarvioinnit, suoritusarvomittaukset sekä ongelmanratkaisut kaikkiin brändeihin ja tuotemerkkeihin.

Ammattitaitoinen Fans-tiimi palveluksessanne

Tehokkaan kansainvälisen yhteistyöverkostomme avustuksella tuotteitamme toimitetaan kaikille mantereille Amerikasta Kiinaan. Tuotelinjauksemme mukaan palveluihimme kuuluu suunnittelu ja valmistus, uudet ja modernisoidut puhaltimet, kokoonpano, huolto ja huoltosuunnitelmat, tarkastukset ja kattava varaosapalvelu.

Myynti:
Peter Lönnqvist, puh. 040 168 4824
Jimmy Suominen, puh. 040 484 1106

Myyntitiimimme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lekogroup.fi

» Leko Fans – Raskaan teollisuuden monipuolinen kumppani – LekoGroup

LEKO-Fans-puhallintoimituskokonaisuudet-prosessipuhaltimet-puhallinratkaisut-3