TK-Vilmetille lisätehoa konekapasiteettiin

TK-Vilmet Oy jatkaa investointejaan ja tuotannon kasvaessa alihankintakonepajan uusin Tos Varnsdorf WHN 130 Q täydentää vuonna 2020 hankitun vastaavan koneen kapasiteettia. Molemmat koneet ovat räätälöityjä konepajan tarpeita vastaaviksi ja verrattuna edelliseen, uudessa koneessa on kasvatettu y-liikettä 2000:sta 2500:een. Tšekkiläinen TOS Varnsdorf a.s. on perinteikäs metallintyöstökoneiden valmistaja, jonka koneet ovat moderneja CNC-ohjattuja, toimintavarmoja koneita. Koska Tos avarruskoneet ovat jo tuttuja ja henkilökunta on lisäkoulutettu koneiden käyttöön, sujui uuden koneen käyttöönotto joustavasti ja koko tuotantokapasiteetti oli konepajalla nopeasti käytössä.

Alihankintakonepaja TK-Vilmet on osa LEKO Group konsernia. Synergiaetuna on yhteisen hallinnon lisäksi kansainvälisesti kehittyvän konsernin mittava konepaja- ja metalliteollisuuden palvelukonsepti. Sen välityksellä TK-Vilmet pystyy tarjoamaan asiakkailleen isompia ja vaativampia kokonaisuuksia.

Uuden koneen perustiedot:
Tos Varnsdorf WHN 130 Q
Ohjaus: Heidenhain TNC 640
Kara: Ø 130 mm, 3000rpm, 41 kW, läpijäähdytys 40 bar, 60 paikkainen työkaluvaihtaja
Liikkeet: X=3000, Y=2500, Z=1250, W-800
Pyöröpöytä: 1400mm x 1600mm, 8000 kg

LEKO-Group-lisatehoa-konekapasiteettiin-Tos-Varnsdorf-WHN-130-Q