Lehtosen Konepaja Oy:lle Platina-tason Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Lehtosen Konepaja Oy on vuosina 2019 – 2022 kuulunut Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon. Haluamme kiittää tästä sertifikaatista Suomen Asiakastietoa, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja erityisesti asiantuntevaa henkilökuntaamme, joka on mahdollistanut yrityksen menestymisen. Vuonna 2023 juhlistamme Lehtosen Konepajan 100-vuotista historiaa ja voimme ylpeänä jatkaa suomalaisen työn perinteitä.

”Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.”

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jolla on ollut korkein Rating Alfa -luottoluokitus vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Serfitikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

» Lisätietoja sertifikaatista: https://www.asiakastieto.fi/yritykset/sertifikaatit/suomen-vahvimmat

Suomen Vahvimmat Platina - Lehtosen Konepaja Oy - 2019 - 2022