Kiitos vierailusta PulPaperissa 7.–9.6.2022

PulPaper 2022, Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa oli pitkään odotettu tilaisuus tavata asiakkaitamme ja  yhteistyökumppaneitamme. LEKO Group yrityksistä yhteisosastollamme oli esillä
erityisesti LEKO Fans Oy ja Siirtoruuvi Oy, jotka tarjoavat suunnittelu- ja valmistusosaamistaan sekä asiakasräätälöityjä tuotteitaan mm. metsäteollisuuden tarpeisiin. Uudet energiamuodot, kehittyvä teollisuus ja ilmastonmuutos luovat kysyntää LEKO Fans teollisuuspuhaltimille sekä Siirtoruuvin ruuvikuljettimille ja LEKO kuljetinratkaisuille monella teollisuussektorilla.
Yritykset tarjoavat tuotteitaan myös yhteisprojektina sekä uusvalmistus- että saneerauskohteisiin.

Asiakaspalautteen mukaan messutapahtuma oli hyvin onnistunut. Solmimme uusia ja vahvistimme entisiä asiakassuhteita ja voimme todeta, että LEKO Groupin palveleva konsepti vakuutti myös kansainvälisiä yrityksiä.
Samassa konsernissa toimivat yritykset tukevat toinen toisiaan ja tuottavat asiakkaalle etuja mm. tuotteen suunnittelussa, kustannustehokkuudessa sekä tuotannon ja laadun valvonnassa. LEKO Fans Oy ja Siirtoruuvi Oy eroavat muista alan toimijoista siinä, että ne eivät tarjoa vain insinöörisuunnittelua vaan kokonaisvaltaista valmistusta. LEKO Group konsernin raskaan ja keskiraskaan konepajateollisuuden yrityset ovat Lehtosen Konepaja Oy sekä TK-Vilmet Oy.

LEKO-Group-LEKO-Fans-Siirtoruuvi-Pulppaper_messut_2022