Kiitos tapaamisesta Alihankintamessuilla

LEKO-Group-alihankintamessut-2022-1
LEKO Group tarjoaa asiakkaalle tiiviin verkoston hyödyt ja erikoisalojen kokonaisratkaisut.

LEKO Group kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita onnistuneista messupäivistä Alihankinta 27.-.29.9.2022. Messujen tämän vuoden teemana oli teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. Messut ovat edelleen Suomen merkittävin teollisuuden kohtaamispaikka ja siksi osastollamme A 1002 oli edustettuna kaikki LEKO Group yritykset ja asiakastapaamisiin oli varattuna täysi miehitys laadukkaisiin kohtaamisiin. Jokainen konserniyritys esitteli omaa toimintaansa sekä niitä asiakasetuja, joita yritykset voivat yhdessä tarjota. LEKO Group mahdollistaakin asiakkaalle tiiviin verkoston hyötyjä ja erikoisalojen ratkaisukykyä neljän kumppanin kanssa.

Koneinvestoinnit kiinnostuksen kohteena

Käydyissä asiakaskeskusteluissa pääpaino oli LEKO Groupin viimeisimmissä koneinvestoinneissa sekä yleensä konekannan kehityksessä. Sekä Lehtosen Konepaja että TK-Vilmet ovat viimeisen vuoden aikana kasvattaneet sekä hitsaus- että koneistuskapasiteettiään että tuotantotiloja. Meneillään on hallien laajennuksia, saneerauksia ja uudisrakennuksia, jotka vaikuttavat myös logistiikkaan ja toimintavarmuuteen. Asiakastilaukset käsittävät yhä suurempia kappaleita sekä laajempia sarjoja. Tuotannon tehostamisella on merkityksensä myös vähähiilisen kiertotalouden ja teollisten prosessien digitalisaation kehittämisessä, mikä on yksi LEKO Groupin toiminnan tavoitteista.

Merkittävää kysyntää omien tuotteiden kehityksessä

Konserniyritysten kehittyvä tuotantokapasiteetti vaikuttaa suoraan myös teollisten puhaltimien suunnitteluun ja myyntiin. Alihankintamessuilla kiinnostusta herätti myös laitekannan modifiointi ja varaosatoimitukset. LEKO Fans, joka on erikoistunut vaativiin puhallinratkaisuihin, pystyy tarjoamaan asiakkailleen konsernietuja niin materiaalikustannuksissa, joustavassa tuotannossa sekä asiakastoimituksissa.

Myös Siirtoruuvin ruuvikuljettimet ja LEKO kuljetinjärjestelmät saivat ansaittua huomiota. Messuilla yritys kertoi projektikohtaisista ratkaisuista ja toteutuksista mm. uusiutuvan energian tuotannossa. Asiakkaat arvostivat myös Siirtoruuvin ja LEKO Fansin asiantuntemusta teollisissa hankkeissa, joissa on tarvetta molempien yritysten räätälöidyille tuotteille. Suunnittelussa ja valmistuksessa on tarvittaessa mukana koko LEKO Group konserni.

LEKO-Group-Juha-Makela-TK-Vilmet_Juha-Vallimaki-Lehtosen-Konepaja_Jimmy-Suominen-LEKO-Fans_Mikko-Kauppi-Siirtoruuvi
Messupäivien aikana asiakaskysymyksiin vastasivat vas. Juha Mäkelä (TK-Vilmet), Juha Vallimäki (Lehtosen Konepaja), Jimmy Suominen (LEKO Fans) ja Mikko Kauppi (Siirtoruuvi).

 

 

Kuvat: Jari Sundgrén
Tekstit: Raija Sundgrén